servicii de analiza si implementare sisteme informatice Analiza | Implementare | Mentenanta | IT

Contactati-ne pentru oferta personalizata: +40 748 23 03 86

0 +IMPLEMENTARI
CONTABILITATE SI ERP
0 +ANI
EXPERIENTA
0 +APLICATII
PARTENERE

ANALIZA CERINTE

Analiza cerintelor si a obiectivelor este extrem de importanta deoarece peste 90% din clienti nu au un caiet de sarcini care sa descrie activitatea. O analiza va centraliza obiectivele de business coroborate cu obiectivele implementarii si va ajuta la stabilirea cerintelor concrete, a organizarii business-ului, a implementarii si incadrarea in buget.

centralizarea pasilor

Specialistii nostrii vor stabili rezultatele analizei si prin prisma experientei de business in domenii de activitate similare, vor stabili impreuna cu beneficiarul obiective noi de business, reorganizare si actualizarea metodologiilor de lucru. Toate acestea coroborate cu implementarea solutiei ERP, stabilirea punctelor forte care trebuie sa le indeplineasca ERP-ul si aportul pe care trebuie sa il aduca post-implementare.

SOLUTII INFORMATICE

In calitate de distributor a mai multe sisteme informatice si coroborat cu pasii premergatori de Analiza si Pasi finalizati cu succes, vom putea indruma beneficiarul spre solutia pentru activitatea sa. Solutiile distribuite, implementate si intretinute de noi in totalitate sunt pe structuri diferite astfel incat sa acoperim cerinta cat mai ample ale beneficiarilor.

IMPLEMENTARE ERP

Am stabilit cat de importanta este alegerea ERP-ului si pasii pentru acest lucru. O data aleasa solutia, este imperios necesar sa se inceapa un Management de Proiect atat din partea noastra cat si din partea beneficiarului: Se traseasza obiectivele clare, se formeaza echipele de implementare, se stabilesc pasii, termenul final sau etapizat, abaterile, asteptarile si desigur, bugetul.

MENTENANTA POST-IMPLEMENTARE

O solutie informatica este ca o masina, vine cu cheltuieli. Si totusi cumparam masina. Si o cumparam pentru beneficiul care ni-l aduce: livrari mai rapide, acces la potentiali mai rapid si eficient, etc. O solutie ERP are nevoie de mentenanta pentru: versiuni noi legislative, versiuni cu functionalitati noi, avem operatori nou angajati de instruit, operare deficitara, bug-uri sau depinde de o infrastructura tehnica ce poate interfera cu solutia si sa creeze probleme in utilizare.

INFRASTRUCTURA HARDWARE

Tehnologia actuala a ERP-urilor ofera beneficiarilor o multitudine de variante pentru a se asigura ca datele sunt sigure si stabile. Insa beneficiarul are obligatia de a se asigura ca are infrastructura hardware potrivita pentru a asigura rularea in conditii optime a solutiilor informatice.
In acest scop, departamentul nostru de IT va ajuta in toate eforturile: achizitie, instalare sau intretinere hardware.

Diversitate

Cautam constant solutii si parteneri care sa satisfaca cerintele oricat de complexe ale beneficiarilor astfel incat sa putem oferi aplicatii customizate pe fiecare activitate.

Flexibilitate

Deoarece suntem independenti de orice software, ne permitem sa cautam clientului solutia cea mai potrivita pentru business-ul si cerintele sale.

Specializare

Suntem extrem de atenti la ce furnizam si avem oameni specializati de peste 20 de ani in analiza diverselor activitati de productie, comert, distributie, servicii sau activitati de nisa.

Compania noastra va ajuta cu specialisti si solutii integrate pentru business-ul vostru.

Adresa: Floresti, str. Gheorghe Doja nr 4A, jud Cluj 407280
Telefon: 0748 19 33 87
E-mail: sales@softconsulting.ro