Peste 20 de ANI de software si sute de clienti in analiza, orientati catre solutia potrivita

 • 1997
  Debut
  4 Septembrie 1997 consideram momentul de debut al activitatii, momentul primei vanzari-implementari de software economic, o dna contabila din Huedin, Cluj 🙂 Activitatea se deruleaza pe P.F. cu mari sperante si perseverenta.
 • 1999
  Salut, WinMENTOR!
  In vara anului 1999 incepe distributia sistemului WinMENTOR, o aplicatie aflata si ea la debut de cariera. O prima participare la expozitia de informatica organizata la Cluj-Napoca de Expo Transilvania SA aduce succesul comercial a mai multor contracte incheiate si impune formarea unei echipe de implementare si suport.
 • 2000
  Ia nastere SoftConsulting
  Activitatea crescuta capata forma juridica a unei societati comerciale, Sc Economic Soft Consulting SRL in anul 2000, iar in privinta sistemelor informatice, alegerea beneficiarilor cade din ce in ce mai des pe aplicatia WinMENTOR, in defavoarea distributiei altor sisteme ca Procont, Capital, Neomanager, CompAs, Platphorma, Ciel, WizCount, precum si o serie de alte aplicatii distribuite “la alegerea clientului” la ora respectiva.
 • 2003
  Expansiune
  Performantele bune in privinta distributiei WinMENTOR in anii 2000-2003 situeaza Soft Consulting in topul distribuitorilor acestui sistem la nivel national, avand si primul beneficiar de 100 de statii de lucru. Ia nastere astfel, din dorinta de a acoperi o arie georgrafica mai mare, sediul de la Arad, urmat in 2005 de sediul de la Miercurea Ciuc.
 • 2008
  NTR Support
  Serviciile, din cauza conexiunilor de internet tot mai fiabile, incep sa se mute de la sediul beneficiarilor pe suportul online, astfel compania inchiriaza o aplicatie performanta (aplicatie worldwide cu sediu in Europa in Spania/Belgia/Germania) pentru imbunatatirea si siguranta calitatii serviciilor oferite, care nu erau acoperite de solutii gratuite precum TeamViewer.
 • 2009
  Site specializat
  In 1 martie 2009 se lanseaza www.service-winmentor.ro, cel mai complet portal din tara dedicat aplicatiei WinMENTOR, un site de lucru actualizat in permanenta, orientat spre buna informare a clientului. Portalul promoveaza cu succes atat serviciile firmei cat si serviciile de dezvoltare la comanda (aplicatii “add-on”).
 • 2010
  ERP WinMENTOR ENTERPRISE
  Deja cu peste 12.000 de utilizatori activi, WinMENTOR face saltul spre ERP-uri intr-o colaborare cu ORACLE ceea ce ne provoaca si apar astfel primii beneficiari care indraznesc sa faca si ei pasul de la solutia veche catre ERP.
 • 2012
  Performanta
  Companie are deja un parc de peste 900 de implementari si peste 100 de clienti cu suport lunar si este imperativ necesara implementarea unui CRM intern pentru gestionarea eficienta a clientilor si a fiselor de interventie ale acestora. Astfel, activitatea capata o organizare centralizata atat a potentialilor clienti, cat si a interventiilor la clienti, fise de lucru.
 • 2020
  Dezvoltare
  Echipa se regrupeaza, se regandesc strategiile pentru urmatorii ani, astfel ia nastere colaborarea cu SOFT1 ERP. Din dorinta de a acoperi cerintele beneficiarilor nostri orientati spre CLOUD, deschidem increzatori si motivati aceasta noua colaborare.
 • 2022
  Rebranding
  In 2022 incepem o strategie de rebranding, actualizam materiale publicitare si de imagine. Avem planuri indraznete pentru suport prin implementarea unui nou CRM mai complex, inregistrarea si urmarirea ticketelor, marirea echipei. Incepem un drum lung in aceasta directie, dar convinsi ca va fi satisfacator atat pentru noi cat si pentru clientii nostri.

Compania noastra va ajuta cu specialisti si solutii integrate pentru business-ul vostru.

Adresa: Floresti, str. Gheorghe Doja nr 4A, jud Cluj 407280
Telefon: 0748 19 33 87
E-mail: sales@softconsulting.ro