WMS Managementul depozitului

Automatizarea fluxului in depozit permite evidenta unei trasabilitati si eficientizarea proceselor de receptie, inventar si livrare, precum si optimizarea spatiului.

Gestiune si optimizare depozit

Receptii

Fie ca avem una sau mai multe comenzi de la acelasi furnizor sau nici o comanda, receptia se face direct cu terminalul mobil in aplicatie. Acesta centralizeaza cantitatile pe fiecare produs, trebuie doar inceperea scanarii.
Coduri de bare GS1-EAN128, astfel că aplicaţia extrage automat toate informaţiile (cod de produs, lot, data de expirare, data de producţie).
Locaţiile în depozit (rafturi) pot fi obligatorii la recepţii şi pot fi alese prin scanarea codului de bare.

Etichete

Modulul etichete şi consultare stoc permite listarea etichetelor în cazul produselor cu etichete lipsă sau deteriorate. Alegerea produsului pentru care se doreşte listarea etichetelor se poate face prin căutarea acestuia după denumire sau cod, fără a scana un cod de bare.

Tot cu ajutorul acestui modul poate fi consultat stocul din depozit pentru un anumit produs/lot/locaţie.

Livrari

Picking-ul şi livrarea mărfurilor din depozit se realizeaza cu ajutorul terminalelor mobile. Iniţierea picking-ului se poate face în baza comenzilor de la clienţi sau nu.
Scanarea produselor poate fi făcută atât după codul de bare al produsului cât şi după codul de bare al lotului, dacă există, sau cod de bare GS1-EAN128.

Deasemenea pot fi făcute mai multe livrări din una sau mai multe comenzi ale aceluiaşi client, livrări parţiale care pot fi ulterior continuate.

Inventar

Modulul inventar permite inventarierea mărfurilor din depozit sau dintr-o anumită locaţie (raft/celulă). Inventarul se iniţiază mai întâi în ERP pe tot depozitul sau pe o anumită locaţie cu scripticul din ERP şi faptic zero. Acesta se sincronizează pe terminalul mobil, iar apoi se poate începe inventarierea mărfurilor prin scanarea codurilor de bare de: produs, lot, GS1-EAN128.
Poate fi sincronizat cu aplicaţia ERP în orice moment.

Ai nevoie de o oferta personalizata?

Solicita un AUDIT GRATUIT in baza caruia vom intocmi o oferta personalizata exclusiv pe activitatea ta.


    Compania noastra va ajuta cu specialisti si solutii integrate pentru business-ul vostru.

    Adresa: Floresti, str. Gheorghe Doja nr 4A, jud Cluj 407280
    Telefon: 0748 19 33 87
    E-mail: sales@softconsulting.ro