RELATIA CU FURNIZORII Aprovizionare automatizata

Importanta automatizarii relatiei cu furnizorii este printre cele mai esentiale elemente alte unui business. Astfel, optimizam stocurile, livram la timp sau chiar mai repede, avem constant rulaj, operatiuni care se transforma in bani pentru companie.

Cum functioneaza si ce obtin?

Comenzi

Tin evidenta tuturor ofertelor de la furnizori cu posibilitatea de actualizare oricand din excel la un click distanta. Astfel, la momentul cand softul calculeaza necesarul de automatizat in baza comenzilor client si a stocurilor critice, imi propune furnizorii si trimite automat pe email comanda de aprovizionare.

Aprovizionare

Unitatile de masura multiple permit o flexibilitate mai mare la receptie, precum si in gestionarea interna a stocului. Evidenta produselor prin prisma unor atribute sau caracteristici speciale, precum si preturile multiple, determina gestionarea mai clara a produselor.

Coduri de bare

Stocuri

Pentru optimizarea stocurilor am nevoie de o evidenta clara a acestora: evidenta pe serii de lot, locatii de depozitare, termene de garantie, date de expirare, stocuri pe nivel minim si maxim. Aplicatia permite lucrul cu articole echivalente totodata si imi propune moduri de impachetare sau loturile optime.

Management de stoc

Pot alege furnizorul in functie de pretul cel mai mic sau timpul cel mai mic de livrare, sa blochez/rezerv produsele pe comanda, stabilesc articole promotionale sau artoicolele pentru care doresc lichidarea si acordarea unui discount special.

Inventar

.

Ai nevoie de o solutie personalizata?

Solicita un AUDIT GRATUIT in baza caruia vom putea personaliza oferta strict pe activitatea ta.


    Compania noastra va ajuta cu specialisti si solutii integrate pentru business-ul vostru.

    Adresa: Floresti, str. Gheorghe Doja nr 4A, jud Cluj 407280
    Telefon: 0748 19 33 87
    E-mail: sales@softconsulting.ro