Management inteligent Rezultate vizibile imediat

Scopul informatizarii unei companii nu este doar sa facilitam inregistrarile. Aceasta este o consecinta care creste productivitatea. INSA, scopul este orientat spre echipa de Management. Aceasta trebuie sa ia decizii rapid, sa aiba toate informatiile la indemana, sa optimizeze si sa creasca business-ul.

Singurul soft cu rapoarte integrate, GRATUIT

Analizez datele, rezolv sincopele si trasez directia!

Rapoarte integrate

Sute de rapoarte si grafice la minut, direct in sistem, doar la achizitia licentei. De la topuri de vanzari lei si valuta pe clienti, produse, regiuni la topuri furnizori, evidenta multi-firma/holding, analiza contracte si P&L.

Bugetare

Proiectele de analiza pot fi bugetate, urmarindu-se in acest fel modul de indeplinire a tintelor propuse. Totodata si urmarirea incadrarii in bugete cat si analiza motivelor care duc la neincadrarea in bugete.

Alerte inteligente

Vrei sa instiintezi clientii de noutati-scadente-plati? Sau sa urezi furnizorilor sarabtori fericite? Ori sa lasi cateva taskuri obligatorii pentru anagajati?

Business Intelligence

Pentru centralizarea instroricului firmei intr-un singur raport, precum si vizibilitatea lui de pe telefon direct intr-o aplicatie, solutiile B.I. sunt destinate managerilor activi pentru a fi la curent cu situatia firmei de la distanta.

Centre de cost si de profit

Utilizarea centrelor de cost permite încadrarea inregistrarilor contabile automat. Alegerea centrelor de cost este automatizata prin configurare sau utilizând șabloane.

Ai nevoie de o solutie personalizata?

Solicita un AUDIT GRATUIT in baza caruia vom putea personaliza oferta strict pe activitatea ta.


    Compania noastra va ajuta cu specialisti si solutii integrate pentru business-ul vostru.

    Adresa: Floresti, str. Gheorghe Doja nr 4A, jud Cluj 407280
    Telefon: 0748 19 33 87
    E-mail: sales@softconsulting.ro