Solutia integrata Zucchetti

 

 

Proiectant: Zucchetti SPA Lodi (Italia) si Zucchetti Romania SRL

Distribuit in Romania: Zucchetti Romania SRL Oradea - Timisoara - Bucuresti

www.zucchettiromania.com

 

  Prezentare grupul Zucchetti (~1.8 MB)

 

Solutia informatica integrata Zucchetti, dezvoltat de Zucchetti Group, unul dintre cei mai importanţi protagonişti din sectorul ICT european, furnizor de soluţii software şi hardware în diverse sectoare de piaţă, are o gamă de produse atât de vastă încât nu are concurenţă în Italia şi în restul Europei. Cu peste 1.700 de angajaţi, are o reţea de distribuţie care depăşeşte 900 de parteneri şi peste 450.000 de proceduri instalate la cei peste 50.000 de clienţi.

 

Zucchetti România, parte a Zucchetti Group, este în măsură să satisfacă orice exigenţă informatică, oferind societăţilor soluţii şi servicii în măsură să asigure acoperirea completă a funcţiunilor din domeniul gestiunii personalului şi să facă faţă diferitelor probleme de tip administrativ şi contabil.

 

Soluţiile software includ aplicaţii pentru elaborarea salariilor, soluţii de gestiune prezenţe şi absenţe, control acces şi gestiune resurse umane:

 

Soluţiile hardware includ produse precum terminale de pontaj, terminale de acces, supraveghere video, sisteme antiefracţie. Furnizarea componentelor hardware de către Zucchetti România se face „la cheie”.
 

 

Doresti informatii sau ai o parere despre acest sistem? Imparte-o cu noi!

 

Nume prenume:    Compania:  

 

Telefon:   Adresa e-mail:

 

Mesaj:

 

Doresc sa ma contactati:  telefonic    prin e-mail    fara contact