WinMENTOR


 

Proiectant: Infomentor SRL Gura Humorului

Web: www.winmentor.ro

 

 

 

           ... pentru calculatoare care nu stiu contabilitate!    

 

Solutia informatica integrata WinMENTOR, dezvoltata de firmele Infomentor SRL Gura Humorului si TH Junior SRL Iasi in mediul de programare vizual Delphi, a fost creata special pentru lucrul in retea si poate fi instalata pe calculatoare cu sistem de operare Windows 2000, XP si Vista.

 

Detalii despre acest sistem gasiti pe .

 

Distribuit si implementat din 1999, dupa o maturitate de 12 ani, WinMENTOR se poate considera o solutie de incredere, o solutie sigura, functionala. Aplicatia a fost permanent actualizata GRATUIT la cerintele beneficiarilor si la noutatile legislative.

 

Cu cei peste 9.000 de beneficiari pe toata aria Romaniei, aplicatia WinMENTOR se considera solutia contabil-gestionara cu cel mai multe licente vandute si functionale la activ. Popularitatea aplicatiei se datoreaza unui bun raport calitate-pret si a unei foarte bune acoperiri a domeniilor de activitate la care se poate adapta.

 

Societatea noastra recomanda aceasta aplicatie pentru unitatile mici si medii inca din anul 1999. Prezentare, demo, preturi si multe alte detalii pe site-ul nostru dedicat pentru WinMENTOR:

 

 

 

 

Doresti informatii sau ai o parere despre acest sistem? Imparte-o cu noi!

 

Nume prenume:    Compania:  

 

Telefon:   Adresa e-mail:

 

Mesaj:

 

Doresc sa ma contactati:  telefonic    prin e-mail    fara contact