Cursuri de formare profesionala

 

 

IC Consulting SRL

Cluj-Napoca, str. Mioritei 2

tel/fax 0264-59.41.16

telefon 0745-01.96.96

mail iccons@gmail.com

www.icconsulting.ro

 

"Parteneriatul nostru cu IC Consulting are un istoric de peste 6 ani. Prin colaborarea cu Camelia Cheţan, specialist in legislatia muncii si in organizarea cursurilor de formare profesionala va putem oferi servicii de specialitate la cel mai inalt nivel in domeniul resurselor umane.

Hám Péter - director, Soft Consulting

 

IC Consulting S.R.L. se bucură de o bogată experienţă în formarea profesională a adulţilor, adaptându-se în permanenţă cerinţelor pieţei forţei de muncă.

 

 

Cursurile sunt avizate de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse; Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului. Cursurile se finalizează cu certificate de calificare sau absolvire de tip MMFES şi MECT însoţite de un supliment descriptiv care conţine competenţele obţinute conform standardelor ocupaţionale recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

 

Stiati ca?...

 

Art. 90 din condul Muncii prevede ca: "Angajatorii au obligatia de a asigura participarea la programe de formare profesionala pentru toti salariatii, dupa cum urmeaza:

  • cel putin o data la 2 ani, daca au cel putin 21 de salariati
  • cel putin o data la 3 ani, daca au sub 21 de salariati

 

... si ca ...

 

În anul 2006 societatea IC Consulting a introdus în nomenclatorul de calificări ocupaţia de Inspector Resurse Umane, fiind firma care a deschis oportunitatea unei calificări în această profesie.