Aplicatii legislative

 

 

Necesitatea urmaririi zilnice a modificarilor legislative din tara a creat piata aplicatiilor si a bazelor de date legislative. Solutiile legislative sunt prezente in

2 forme majore pe piata romaneasca:

  • aplicatii tip "baza de date" proprii
  • aplicatii accesibile prin internet

 

Prima categorie este recomandabila companiilor care lucreaza zilnic cu informatiile legislative, au nevoie de a face inscrisuri, mentiuni, reordonari, indosarieri ale actelor juridice in vederea prelucrarilor periodice sistematice. Aplicatiile din aceasta categorie se vand pe baza de licenta de utilizare si se actualizeaza prin internet, mail sau CD cu o frecventa zilnica, saptamanala sau lunara. Societatea noastra recomanda si implementeaza aplicatia Legis si Euro Legis.

 

A doua categorie se adreseaza companiilor cu necesitate ocazionala de a consulta actele legislative, este un serviciu tip Saas, beneficiarul platind o chirie de utilizare a bazei de date prin internet. Societatea noastra intretine prin RSS un astfel de miniportal legislativ financiar-contabil, GRATUIT, un portal destinat in special utilizatorilor sistemului WinMENTOR.